Minidiktátor kennel
ÚJMENÜ 

 

 

 

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Számláló
Indulás: 2009-01-17
     
Kenneltörténet

 
 

…,amikor három éves kislányunk még félt a kutyáktól.

 

 

 Ez nem lehet így, hiszen mi mindketten nagyon szeretjük az állatokat, mindig sok házi kedvenc vett körül bennünket. Éreztük, hogy gyermekünknek is csak meg kell tapasztalnia azt az érzést,  amit a kutyákból áradó szeretet, ragaszkodás és odaadás nyújt. Tudtuk, hogy ennek az élménynek a birtokában egy életre szóló lelki gazdagságot mondhat majd magáénak.


Nem tévedtünk.


2006 januárjában vettük meg az első tacskónkat, Dél-somogyi Tinát, az akkor párhetes izgő-mozgó, játékos rövidszőrű törpe tacsilányt. 

 

Sárika és Tina elválaszthatatlan társak lettek.   

 

  Sári és Tina

 

Tina remek játszópajtás, hűséges barát, lesi a kisgazdi minden gondolatát, odaadó, tettre kész, partner minden csínytevésben és ha úgy adódik, vigasztal könnycseppek esetén. Mára már nagyon sok közös élményt mondhatnak magukénak.

 

 Együtt fedezték fel a kutyakiállítások izgalmas hangulatát, és egy év múlva megjelentek az első közösen szerzett kupák.

 

  

 Nem telt el sok idő és jöttek az újabb kutyák, a standard rövidszőrűek, a hosszúszőrűek, a szálkásszőrűek, a törpék, a kaninchenek, a kanok, a szukák, a Tina-bébik és a többiek… 

 

  

A fajta szeretete bennünk régóta élt, de az igazán tudatos odafigyelést második tacskónk Diana Amanda érkezése hozta.

Tenyésztője azzal adta át, hogy "különleges kutya, lehet érdemes lenne elvinni néhány kiállításra".
Akkor még észre sem vettük, de ezzel a mondattal  teljesen "megfertőzött" bennünket.

Az izgalomtól dobogó szívvel vittük el kutyáinkat  /Tinát és Amit/ az első kiállításra, ahol óriási meglepetésünkre nyertek. Nagyon boldogok voltunk.

 Nálunk a kutyák nem kennelben, hanem közvetlenül velünk élnek.

Ismerjük minden mozdulatukat, minden gondolatukat. Megfigyelhetjük, hogy a fajtán belüli különbségek milyen jellembeli különbségeket is jelentenek.
Tina és Ami, mindkettő óriási egyéniség, de egész más jellem.
Tina, a törpe méretú rövidszőrú tacsi  mindíg vidám, tettrekész és  csínytevő.
Ami, a standard, kiegyensúlyozott, magabiztos és komoly.
Ezt tapasztalva egyre inkább késztetést éreztünk arra, hogy megismerjük a tacskó  összes szőrváltozatának és méretváltozatának jellemzöit. 

 


Tenyésztésünk során a jellembeli tulajdonságok figyelembevétele mellett nagy hangsúlyt fektetünk a fajtajelleget legjobban hordozó külső jegyek megerősíiésére  és továbbfejlesztésére is.
Párosításainkkal igyekszünk egyrészt minél szélesebbkörű és különlegesebb,
másrészt minél tökéletesebb utódokat életrehívini,  önmagunk, gyermekeink és mások örömére.

 

Ön ismeri a tacsit?

 

     

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!