Minidiktátor kennel
ÚJMENÜ 

 

 

 

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Számláló
Indulás: 2009-01-17
     
Kenneltörténet

 
 

…,amikor három éves kislányunk még félt a kutyáktól.

 

 

 Ez nem lehet így, hiszen mi mindketten nagyon szeretjük az állatokat, mindig sok házi kedvenc vett körül bennünket. Éreztük, hogy gyermekünknek is csak meg kell tapasztalnia azt az érzést,  amit a kutyákból áradó szeretet, ragaszkodás és odaadás nyújt. Tudtuk, hogy ennek az élménynek a birtokában egy életre szóló lelki gazdagságot mondhat majd magáénak.


Nem tévedtünk.


2006 januárjában vettük meg az első tacskónkat, Dél-somogyi Tinát, az akkor párhetes izgő-mozgó, játékos rövidszőrű törpe tacsilányt. 

 

Sárika és Tina elválaszthatatlan társak lettek.   

 

  Sári és Tina

 

Tina remek játszópajtás, hűséges barát, lesi a kisgazdi minden gondolatát, odaadó, tettre kész, partner minden csínytevésben és ha úgy adódik, vigasztal könnycseppek esetén. Mára már nagyon sok közös élményt mondhatnak magukénak.

 

 Együtt fedezték fel a kutyakiállítások izgalmas hangulatát, és egy év múlva megjelentek az első közösen szerzett kupák.

 

  

 Nem telt el sok idő és jöttek az újabb kutyák, a standard rövidszőrűek, a hosszúszőrűek, a szálkásszőrűek, a törpék, a kaninchenek, a kanok, a szukák, a Tina-bébik és a többiek… 

 

  

A fajta szeretete bennünk régóta élt, de az igazán tudatos odafigyelést második tacskónk Diana Amanda érkezése hozta.

Tenyésztője azzal adta át, hogy "különleges kutya, lehet érdemes lenne elvinni néhány kiállításra".
Akkor még észre sem vettük, de ezzel a mondattal  teljesen "megfertőzött" bennünket.

Az izgalomtól dobogó szívvel vittük el kutyáinkat  /Tinát és Amit/ az első kiállításra, ahol óriási meglepetésünkre nyertek. Nagyon boldogok voltunk.

 Nálunk a kutyák nem kennelben, hanem közvetlenül velünk élnek.

Ismerjük minden mozdulatukat, minden gondolatukat. Megfigyelhetjük, hogy a fajtán belüli különbségek milyen jellembeli különbségeket is jelentenek.
Tina és Ami, mindkettő óriási egyéniség, de egész más jellem.
Tina, a törpe méretú rövidszőrú tacsi  mindíg vidám, tettrekész és  csínytevő.
Ami, a standard, kiegyensúlyozott, magabiztos és komoly.
Ezt tapasztalva egyre inkább késztetést éreztünk arra, hogy megismerjük a tacskó  összes szőrváltozatának és méretváltozatának jellemzöit. 

 


Tenyésztésünk során a jellembeli tulajdonságok figyelembevétele mellett nagy hangsúlyt fektetünk a fajtajelleget legjobban hordozó külső jegyek megerősíiésére  és továbbfejlesztésére is.
Párosításainkkal igyekszünk egyrészt minél szélesebbkörű és különlegesebb,
másrészt minél tökéletesebb utódokat életrehívini,  önmagunk, gyermekeink és mások örömére.

 

Ön ismeri a tacsit?

 

     

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG